top of page

Книжно Ревю: "Любовни Престрелки" от Джули Джеймс


Книга: "Любовни Престрелки"

Автор: Джули Джеймс

Страници: 287

Издателство: "Ибис"


Eдна романтична комедия, на която ще се смеете с глас.


Камерън е силна, упорита и престъпно секси. Джак е непреклонен, завладяващ и изключително привлекателен агент. Той я мрази заради почти провалената си кариера, а тя не може да му прости, че преди години я е обвинил в корупция.

От всички хотелски стаи в Чикаго, посещавани от неверни на брачната клетва политици, помощник-прокурор Камерън Линд си е избрала точно тази, в съседство на която една страстна любовна нощ завършва със смърт. Тя се оказва единственият свидетел на убийството.

От всички агенти на ФБР в Илинойс, точно специален агент Джак Пелъс е назначен да разследва скандалното убийство. Същият Джак Пелъс, който все още обвинява Камерън за това, че почти е провалила кариерата му преди три години.

Да работи съвместно с Камерън Линд? Сигурно е някаква безвкусна шега за добре дошъл след преместването му от Чикаго! Така си мисли Джак, но се оказва, че жестоко се лъже, и двамата с Камерън ще трябва да загърбят своето трънливо минало и да се съсредоточат над случая. Само ако можеха да оставят хапливите забележки и да обуздаят пламъка на горещото привличане помежду им…


Здравейте Ангелчета!


Реших да ви зарадвам с нов пост!

Понеже през месец Юли се случи така че главно четях романи от Джули Джеймс, ще се наложи да слушате все за нея и прекрасните любовни истории, които пише.


Аз като един виден четящ книжен плъх започнах да чета любовните романи на Джули Джеймс мислейки си че са прекрасни летни четива. Да, първоначалният план беше да се излежавам на плажа с книга в ръка. Макар да живея в морски град, все още крака ми не е стъпал на плажа, но за сметка на това не мога да спра да чета книгите на Джули.


В последствие разбрах, че героите във всяка една отделна книга са взаимно свързани, ама кой ти предполага? Та те били част от цяла поредица.. А аз ги започнах от средата, после пък прочетох първата... Сбъркана история ви казвам. Общо взето “Любовни престрелки” е първата част от поредицата на Джули Джеймс и безкрайно ме очарова.


Тъй като вече срещнах Камерън в две други книги, а тя е главен прокурор изненада ме факта, когато прочетох че всъщност е адвокат. Както вече споменах едва по средата на книгата се усетих че това е първата част.


Неизменна на стила си, Джули отново беше невероятна. Нямаше ни един детайл който да не ми хареса или да ми е скучен и от все сърце се забавлявах. Да, смея да кажа и че доста се прехласнах по Джак Палас - съвършеното лошо момче, агент на ФБР който всъщност мрази Камерън.


Аххх... Определено се насладих на всички забавни, хапливи и саркастични разговори между тях двамата. Предполагам, че с повечето четене на романите на Джули вече свикнах. Но тази книга по- специално освен че поставя началото, за мен беше съвършена.


И за да не ви отегчавам с подробности около случващото се пък и да не ви предавам прекалено детайлно съдържанието - моля ви, прочетете я. Наистина си заслужава.


Като оценка няма как да дам по- малко от 5/5 звезди. Неочаквано, наистина се влюбих не само в тази, но и във всички останали книги написани от Джули Джеймс. Ако си търсите идеалната разтоварващ, саркастична, хумористична, лека за четене, свежа и лятна история - то тази книга е за вас!


Джули Джеймс ще ви разсмее с характерните си саркастични и хапливи диалози; ще ви ободри със свежия и неподправен хумор; зареди с позитивизъм и топли чувства от типичните за нея забавни но и романтични ситуации; ще ви очарова и разпали със страстните си сцени. Определено ще се влюбите в стила и на писане!


Сега ви оставям и отивам да прочета някоя и друга книга!


До следващият път!


ХоХо, -К.



8 views0 comments
bottom of page