top of page

Книжно ревю: "Игра на омраза" от Сали Торн


Игра на омраза

Автор: Сали Торн

Страници: 344

Издателство: "Ибис"


Оценка: 5/5 звезди

В резултат на влошените икономически условия издателствата „Гамин Пъблишинг“ и „Бексли Букс“ са принудени да сключат брак по сметка, за да оцелеят. Луси Хътън и Джошуа Темпълман са главните асистенти на двамата съпрезиденти на новосъздадената издателска къща. И се мразят. Не просто не се харесват, а буквално се мразят. Принудени да делят общ офис, те не се стесняват да демонстрират открито отношението си един към друг. Както и да си погаждат малки номерца. Луси не може да разбере педантичното отношение на Джошуа към работата, а Джошуа е очевидно объркан от приветливото и мило отношение, което Луси проявява към всички останали колеги, но не и към него. Прекалено ярките й дрехи също не са по вкуса му. И когато бива обявена нова ръководна позиция, която само единият от двамата може да получи, напрежението между Луси и Джошуа заплашва да достигне точката си на кипене. Но дали в нейно лице той вижда единствено конкурентка? И защо, докато е болна, той се грижи така всеотдайно за нея? За да разбере това, Луси трябва да заложи всичко на една карта…

Здравейте, Ангелчета!


Тъй като февруари е месец на любовта, с малко закъснение (добре де, месеца почти си замина) сега ще ви засипя с куп ревюта на едни прекрасни, романтични книги.


Днес ще ви говоря за влудяващо саркастичната "Игра на омраза" от Сали Торн, която ме накара да се чудя къде е моят Джошуа, че да си играя и аз такива игри с него. Да, толкова се влюбих в книгата.

Право да си кажа, като купих книгата се водех от две неща: първо - корицата и второ - анотацията. Книги, издателства, колегиална вражда - дайте я насам!


Началото ми се стори малко хаотично, точно като главната героиня и нейните мисли, но пък ме грабна още от първа страница. Почти до средата си имах разни подозрения, че Джошуа си пада по Луси, но искрено се забавлявах с развръзката на историята и поглъщах страниците една след друга.

Беше наистина една щура и дива "Игра на омраза" и грам не съжалявам, че взех тази книга от рафта и се влюбих в нея.


Ако през месеца на любовта ви се иска да прочетете нещо леко, забавно, саркастично и много интригуващо комично - това е вашата книга в стил Джули Джеймс, но не съвсем. Препоръчвам я с две ръце, а ако пък случайно се чудите с какъв подарък да зарадвате някой близък за предстоящия празник *ъхъм-ъхъм 8-ми март наближава*, то това е вашият перфектен подарък!


Е, четящи Ангелчета и върли фенове на чиклита, какво чакате? Грабвайте я от близката книжарница и ви гарантирам, че ще се смеете със сълзи или пък ще се разплачете от най-романтичните моменти. И в двата случая - заслужава си сълзите!


До скоро и ще се видим в следващото ревю!


О, и не забравяйте: A book a day keeps the reality away!


XoXo, - K.

13 views0 comments
bottom of page