top of page

Книжно Ревю: "В името на любовта" - Сюзън Елизабет Филипс


Книга: "В името на любовта"

Автор: Сюзън Елизабет Филипс

Страници: 388

Издателство: "Ибис"


Оценка: 5/5


Романтична история, изкусно поднесена със закачлив хумор и ненатраплива мъдрост.

Джорджи Йорк, звезда от някогашен любим на цяла Америка тв сериал, е зарязана най-безцеремонно от съпруга си – прочут киноартист, заради красива актриса, която със своята показна благотворителна дейност като нищо може да грабне Нобелова награда за мир. Вследствие на това филмовата кариера на Джорджи върви стремглаво надолу, а образът й на дръзка и романтична героиня позагубва доста от блясъка си. И като капак на всичко, глутница освирепели папараци я преследват неотлъчно и допълнително вгорчават живота й. Но какво трябва да направи актриса, на която късметът й е изневерил? Определено не и да замине за Лас Вегас, където след една разюздана нощ се събужда омъжена за Брам Шепърд – някогашният й презрян партньор от успешния сериал.

Брамуел Шепърд – лошото момче на Холивуд – с ангелски сини очи и коварно черно сърце, никога не се е интересувал от друг, освен от себе си. При все това той се съгласява да се превъплъти в ролята на влюбен съпруг заради половин милион долара, които Джорджи му предлага, за да спаси имиджа си.

Двамата врагове, ненавиждали се досега, са принудени да играят без сценарий в един град, където светлините на рампата светят най-ярко и където и най-силните емоции могат да бъдат успешно скрити зад смайващи маски.

 

Здравейте Ангелчета!


Време е да ви зарадвам с днешното ревю!


Никога досега не бях хващала книга от Сюзън Елизабет Филипс но определено мога да кажа, че стила и ми хареса.


Книгата е значително обемна - почти 400 страници, което е добре. Имаше предостатъчно време да развие главните и второстепенни герои. Историята вървеше бързо и динамично. Не беше никак скучна или твърде пресилена. Наистина имаше моменти в които не ми допадна. Главната героиня Джорджи определено беше изключително чувствителна, объркана и с комплекс за малоценност. И двамата главни герои имаха свои истории за разказване.


Сюзън Елизабет Филипс умело преплита общото минало на героите с настоящето и дава съвсем различен поглед над цялостната картина. Имаше безброй заразителни и забавни случки, хапливи диалози и напрежение. Нито веднъж не ми стана скучно и прелиствах страниците скорострелно, защото нямах търпение да разбера какво ще се случи по-натам и дали Брам и Джорджи наистина ще се влюбят.


Е, влюбиха се и бях безкрайно щастлива. Любовната връзка между героите беше толкова неподправена и далеч не насилена. Хареса ми колко умело Сюзън успява да преплете гледните точки не само на Брам и Джорджи, но и на второстепенните герои, което направо ме изуми. Второстепенните герои наистина бяха невероятно изградени със своите собствени истории, които бяха вплетени и разказани измежду другото.


Книгата не е никак тежко четиво. Напротив! А най - хубавата част е епилога. Наистина много, ама много обичам епилози. Когато най - накрая стигнах до частта с Епилога толкова много се изненадах....



Книгата на Сюзан Елизабет е една майсторски разказана история - хризматична, очарователна, забавна и безкрайно романтична. А епилога ме просълзи! Бях чела, че никой не може да разказва истории като нея, но вече мога да го заявя с ръка на сърцето.


Не мога да я сравня с никоя друга толкова добре изпипана история, която да грабне не само вниманието, но и сърцето ти!


Да, меко казано съм изумена и нямам никакво намерение да спирам да чета нейните книги и съм толкова щастлива, че я открих!


Ако съвсем случайно си търсите завладяваща и неподправена любовна история, придружена с огромен сарказъм, драма и смях - то определено грабвайте книга от Сюзън Елизабет Филипс! Гарантирам, че никой ама никой не може да разказва истории като нея и ще ви завладее и очарова. Дори е възможно и да ви промени! Препоръчвам и тази книга, и автора на всички вас с огромна гордост!


Май ще отида да прочета още някоя и друга нейна книга, защото ми се струва че я обожавам!


А вие не спирайте да четете и да се забавлявате!


ХоХо,-К.

14 views0 comments
bottom of page